Diskusní téma: Studium

Datum: 02.07.2009

Vložil: Madeline

Titulek: zapis

Ahoj, chcela som sa spytat, ci si nepamatas, kedy priblizne bol minuly rok zapis? Planujem si totiz na srpen dovolenku a vacsina skol ma zapisy prave na konci prazdnin. Vdaka za info.

—————

Datum: 03.07.2009

Vložil: Webmaster

Titulek: Re: zapis

Ahoj,
stačí si to najít na webu fakulty.
https://www.ff.cuni.cz/FF-1475.html

—————

Datum: 24.06.2009

Vložil: gabčule

Titulek: rozvrh hodin

ahojky, mohla by si sem dát k nakouknutí, jak vypadal váš rozvrh hodin či přednášek? Jen pro představu jak je studium náročné z hlediska času.. a ještě jsem se chtěla zeptat jestli někdo od Tebe v ročníku má(získal) individuální plán studia už v prvním ročníku? Děkuji předem..

—————

Datum: 24.06.2009

Vložil: Webmaster

Titulek: Re: rozvrh hodin

https://psychologie.ff.cuni.cz/
vlevo sekce Rozvrh LS 2008/2009

Není to nic tajného, tedy si klidně projděte web fakulty, je tam toho dost.

S individuálem Ti moc neporadím, mám ten dojem, že je u nás v ročníku dost jedinců (pracujících, od rodin apod.), kteří potřebují
jakoby individuál, ale oficiálně ho nikomu nedali. Možná se spekulovalo o nějakém mírnějším přístupu, ale co jsem slyšela, tak se na to nejede. Ale mohu zjistit více, kdyby Ti o to šlo. Napiš :-)

—————

Datum: 24.06.2009

Vložil: gabčule

Titulek: Re: Re: rozvrh hodin

Byla bych Ti velice zavázána kdyby si se mi zkusila poptat.. ona se mi totiž blíží 26-ka a tak na živení od rodičů už nemám nárok ani ze zákona :o( no a v práci mi oka zamhouří, ale ne tři až čtyři dny v týdnu.. svým způsobem naštěstí pracuju na směny.. takže děkuji mnohokrát za pomoc..

—————

Datum: 24.06.2009

Vložil: Webmaster

Titulek: Re: Re: Re: rozvrh hodin

Zeptám se mých kolegů, ale pro Tebe bude nejlepší, nejsnažší a nejrychlejší napsat (klidně mail :-)) na studijní či spíše na katedru.

—————

Datum: 29.06.2009

Vložil: gabčule

Titulek: Re: Re: Re: Re: rozvrh hodin

No to už jsem udělala před půl rokem, oni napsali není možné až od druhého ročníku. Ale zase jsem si psala s jednou holčinou a ta mi říkala, že při osobním jednání a vysvětlení její spolužačce vyšli vstříc, ale to bylo před třemi nebo čtyřmi lety.. tak právě nevím co si z toho mám vzít..

—————

Datum: 29.06.2009

Vložil: gabčule

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: rozvrh hodin

tak jsem koukla na ten rozvrh a ještě jsem se chtěla zeptat, jak z vlastní zkušenosti koukáš na to jak kontrolují docházku.. je nějaká procentuelní povinná účast, kterou musíš splnit na přednáškách? jde mi totiž o to, že čtyřikrát do týdne se bohužel do školy s mojí prací nedostanu :o( i když bych moc ráda..

—————

Datum: 30.06.2009

Vložil: Webmaster

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rozvrh hodin

o kontrolování docházky už tu příspěvek je, v prvním ročníku nás kontrolovali jen na výběrových předmětech a jen na jednom semináři

—————

Datum: 30.06.2009

Vložil: gabčule

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rozvrh hodin

omlouvám se četla jsem to, jen jsem myslela ..jaký konkrétní seminář či výběrové předměty?

—————