Diskusní téma: Studium

Datum: 29.06.2009

Vložil: gabčule

Titulek: Re: Re: Re: Re: rozvrh hodin

No to už jsem udělala před půl rokem, oni napsali není možné až od druhého ročníku. Ale zase jsem si psala s jednou holčinou a ta mi říkala, že při osobním jednání a vysvětlení její spolužačce vyšli vstříc, ale to bylo před třemi nebo čtyřmi lety.. tak právě nevím co si z toho mám vzít..

—————

Datum: 29.06.2009

Vložil: gabčule

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: rozvrh hodin

tak jsem koukla na ten rozvrh a ještě jsem se chtěla zeptat, jak z vlastní zkušenosti koukáš na to jak kontrolují docházku.. je nějaká procentuelní povinná účast, kterou musíš splnit na přednáškách? jde mi totiž o to, že čtyřikrát do týdne se bohužel do školy s mojí prací nedostanu :o( i když bych moc ráda..

—————

Datum: 30.06.2009

Vložil: Webmaster

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rozvrh hodin

o kontrolování docházky už tu příspěvek je, v prvním ročníku nás kontrolovali jen na výběrových předmětech a jen na jednom semináři

—————

Datum: 30.06.2009

Vložil: gabčule

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rozvrh hodin

omlouvám se četla jsem to, jen jsem myslela ..jaký konkrétní seminář či výběrové předměty?

—————

Datum: 01.07.2009

Vložil: Webmaster

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rozvrh hodin

Ahoj, tak to Ti myslím moc neposloužím, jako obyčejný smrtelník jsem jich měla jen pár. Více se jich ani stíhat nedá. Ale seminář Obecné psychologie je pro všechny povinný!! Takže ten se opominout nedá a pak jsem měla výběrové předměty typu: Psychologické důsledky nezaměstnanosti, tady se člověk musel dostavit asi 5x ze sedmi či osmi přednášek; Soudněznalecká práce psychologa u opatrovnických soudů, kde to bylo stejné; Vybrané otázky vývojové psychologie, tady se nekontrolovala docházka; Základy práce s informačními zdroji + Analytické vyhledávání informací, sem člověk chodit také musel, protože nás bylo málo, tedy si Tě zapamatují.

—————

Datum: 23.06.2009

Vložil: Píwí

Titulek: Výcvik

Ahoj,
ráda bych se ještě zeptala, jestli se v Praze při UK otevírá nějaký výcvik pro studenty a veřejnost jako na PVŠP?

—————

Datum: 24.06.2009

Vložil: Webmaster

Titulek: Re: Výcvik

Tím myslíš co?

—————

Datum: 25.06.2009

Vložil: Píwí

Titulek: Re: Re: Výcvik

No... psychoterapeutický výcvik. Na soukromé Pražské vysoké škole psychosociálních studií se každoročně otevírá, tak mě zajímalo, jestli na UK není něco podobného...

—————

Datum: 01.07.2009

Vložil: Webmaster

Titulek: Re: Re: Re: Výcvik

Tak na webu se dočteš o různých aktivitách fakulty, ale o výcviku jsem opravdu neslyšela, nehledě na to, že nevím, kdo by to zafinancoval.

—————

Datum: 11.06.2009

Vložil: Píwí

Titulek: Ostatní předměty

Jak je to na psychologii s ostatními předměty- je třeba/dá se studovat i něco mimo obor? Třeba filozofii, biologii...tělocvik?

—————